Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Hoe werkt het?

Kantoorruimte(s) huren

Wanneer je (een) kantoorruimte(s) wil huren, kun je vrijblijvend een reactie plaatsen op de desbetreffende kantoorruimte, hier zijn geen kosten aan verbonden. Wij krijgen jouw aanvraag binnen en zullen contact met je opnemen. Daarna gaan wij meteen voor je aan de slag om een bezichtiging in te plannen. Het contact met de verhuurder zal in eerste instantie via ons verlopen. Wanneer je bezichtigd hebt, geef je aan of je de kantoorkamer wil huren of niet. Mocht de kantoorkamer niet naar wens zijn, dan zullen wij je helpen om een andere kantoorkamer te vinden die helemaal aan jouw eisen voldoet. Wij helpen je tot je tevreden bent!

Kantoorkamers verhuren

Wanneer je (een) kantoorruimte(s) wil verhuren via Kantoorkamers.nl, vul je onder het kopje ‘kantoorruimte verhuren’ jouw gegevens in. Vervolgens kun je meteen jouw aanbod op onze website plaatsen. Het plaatsen van een kantoorruimte op Kantoorkamers.nl is gratis.

Je kan zo veel kantoorruimtes plaatsen als je zelf wil, zonder dat je daar iets voor betaalt. Wanneer je jouw kantoorruimte liever door één van onze medewerkers wil laten plaatsen, is dat geen probleem. Je kan altijd contact opnemen.

Pas wanneer de kantoorruimte daadwerkelijk verhuurd wordt, vragen wij een eenmalig bedrag ter hoogte van één maandhuur (exclusief 21% BTW) van de betreffende kantoorkamer. Dit is slechts ongeveer 8% van het jaarlijkse huurbedrag, waar vergelijkbare aanbieders vaak 10% vragen. Wanneer een (potentiële) huurder reageert op jouw kantoorruimte(s), nemen wij direct contact met je op en plannen een bezichtiging in. De bezichtiging bij jouw kantoorruimte(s) verzorg je in de meeste gevallen zelf. De (potentiële) huurder zal ons laten weten of hij de kantoorruimte(s) wel of niet wil huren.

Voor meer informatie over de overeenkomst tussen verhuurder en Kantoorkamers.nl wordt verwezen naar de Algemene Voorwaarden

Mocht je verder nog vragen hebben over (de werkwijze van) Kantoorkamers.nl, neem dan een kijkje bij de FAQ’s. Wie weet staat het antwoord op jouw vraag daarbij. Mochten er nog steeds onduidelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer