Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Amersfoort voor € 405,00

REAGEREN

Stadsring, Amersfoort
Rijk monumentale stadsvilla

Unit:

Klassieke werkkamer

Verdieping:

Begane grond

Oppervlakte:

18 m²

Huurprijs:

€ 405,- per maand exclusief € 120,- servicekosten en exclusief BTW

Huurtermijn:

Minimaal 1 jaar

Parkeren:

Optioneel, beveiligd op eigen terrein

Optioneel:

BTW Vrij huren (Vraag naar de mogelijkheden tijdens een bezichtiging)

Opzoek naar een riante kantoor -/praktijkruimte voor vrije beroepen? ZZP’ers, of kleinschalige organisaties? Eén van de mooiste kantoorvilla's aan in het centrum van Amersfoort heeft weer ruimte beschikbaar!

Recentelijk volledig gerestaureerd en gemoderniseerd en met een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein. Deze locatie leent zich ideaal voor vrije beroepen die net als de huidige gebruikers (advocaten, adviseurs, notaris, architect, arts, psychologen, designer, IT specialisten, therapeuten) behoefte hebben aan enerzijds een rustige en prettige werkomgeving en anderzijds aan de prestigieuze en succesvolle uitstraling van dit unieke pand.

Het pand heeft ondanks de renovatie wel zijn authentieke elementen en statige stijl behouden. Denk hierbij aan een luxe parketvloer, antieke schouw, glas in lood en de hoge plafonds. Verder is het pand op een uiterst modern niveau afgewerkt met uiteraard een volledig ingerichte keuken, gescheiden sanitaire voorzieningen en uitstekende WIFI. Tevens is het pand én de toegang naar het privé parkeerterrein goed beveiligd met een alarminstallatie en een elektronisch hek.

Onze locatie is centraal gelegen en daardoor goed bereikbaar. U bent slechts enkele minuten verwijderd van de op-/afritten naar de rijkswegen A1 en A28. Op 3 minuten loopafstand van het centrum en 10 minuten naar het Centraal Station.

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

 

Adresgegevens

Stadsring
3811HS Amersfoort

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: 1 jaar

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer