Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Amsterdam voor € 4.195,00

REAGEREN

Kantorenconcept Spaces heeft naast kantoren een aantal individueel ontworpen vergaderruimtes die ook toegankelijk zijn voor niet-huurders: de Spaces Business Club. In de Spaces Business Club kunt u tegen aantrekkelijke tarieven terecht in volledig uitgeruste vergaderruimtes van verschillende afmetingen. Net als de kantoren en sociale ruimten van Spaces zijn ook de meeting rooms smaakvol en inspirerend ingericht. Ook voor evenementen en bedrijfsborrels of diners kunt u tot 200 personen bij ons terecht. Sfeer en stijl zijn betaalbaar bij Spaces.

 

Faciliteiten

Spaces biedt bovendien een parkeergarage, uitstekende catering en alle audiovisuele middelen die u nodig heeft om van uw bijeenkomst een succes te maken. U beschikt onder andere over wireless internettoegang (wifi), een overhead- en diaprojector/beamer, een TV en een video-/dvd-speler.

 

Spaces Zuidas

Met de opening van Spaces Zuidas in 2010 kunt u in dit bruisende hart van zakelijk Nederland bijeenkomsten houden in een stijlvolle omgeving. Spaces Zuidas is ontworpen om de ruimte te geven aan inspirerende ontmoetingen. Net als bij Spaces Herengracht zijn de kantoren en meeting rooms van Spaces Zuidas geplaatst rond en boven het Sociale Hart. In de zitjes en in het café van deze werk- en ontspanningsruimte ontstaan dan ook vaak interessante ontmoetingen tussen huurders en bezoekers.

 

Spaces Herengracht

De Business Club van Spaces Herengracht, de eerste vestiging van Spaces, is nu al een gewilde locatie voor lezingen, netwerkborrels en vergaderingen. Spaces Herengracht is uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Ook parkeren is geen probleem, want Spaces Herengracht heeft eigen parkeerplaatsen.

 

Services

Spaces biedt daarnaast tegen lage tarieven vele services aan, zoals reprodiensten, koeriersdiensten en een boodschappenservice. Deze diensten bieden wij aan volgens het 'pay what you use' principe: u betaalt alleen als u diensten afneemt. Bovendien heeft Spaces een eigen cateraar die verse, gezonde producten verwerkt in smakelijke gerechten, zodat u met nieuwe energie verder kunt met uw bijeenkomst.

Let op: de huurprijs betreft een vanaf-prijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Adresgegevens

Barbara Strozzilaan
1083HN Amsterdam

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer