Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Amsterdam voor € 175,00

REAGEREN

Hoi werkplek-zoekende freelancers,

 

Wij zijn C2B, een marketingbureau en zitten in de Muiderkerktoren op een mooie plek aan het Oosterpark. Momenteel hebben wij nog een aantal mooie werkplekken over. We willen dit graag geven aan creatieve freelancers die nog verder willen groeien in hun kunnen.

 

Ben jij een creatieve freelancer? Bijvoorbeeld goed in fotografie, copywriting, styling, graphic-, motion-, package- of 3D-design, video editing, regisseren, het bedenken van strategieën of een freelance producent? Misschien ontwikkel je wel apps of websites. Wij hebben een studio waar we allerlei content en campagnes ontwikkelen voor gave merken, dus zolang het raakvlakken heeft met ons vakgebied, dan willen we je graag een hele toffe werkplek aanbieden!

 

Wat hebben wij te bieden?

Een supergezellige werkplek in een prachtige toren met 8 verdiepingen aan het Oosterpark. Je deelt met andere creatievelingen een verdieping en luncht samen indien gewenst. Tevens hebben we de mogelijkheid om vergaderingen te houden in onze vergaderzaal.

 

Wat vragen wij van jou?

Je kan gewoon zelfstandig je uren indelen en je eigen projecten doen. Wel zoeken we mensen die zich sociaal en gezellig opstellen. De werkcultuur vinden wij ontzettend belangrijk, dus we zoeken iemand die een toevoeging op de sfeer is! :)

 

 

Wij zijn dit jaar tot de #1 Online Campagne verkozen (Emerce Top 100) en #1 Digital Agency in de Fonk50. Hopelijk kunnen onze creatieven jou ook een beetje inspireren. Dat is een beetje de reden dat we deze werkplekken zo goedkoop aanbieden.

 

 

Heb je interesse of vragen?

Stuur dan een mailtje naar madelein@c2b.nu of bel mij (Madelein) op het nummer van C2B 020 260 1412.

Adresgegevens

Linnaeusstraat
1093EE Amsterdam

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Internettoegang:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Openbaar
Minimale huurtermijn: < of gelijk 3 maanden

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer