Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Baarn voor € 700,00

REAGEREN

Baarnsche Dijk, Baarn
Business Centrum Gooi

Unit:

 2.00

Verdieping:

Tweede verdieping

Oppervlakte:

35 m²

Huurprijs:

€ 700,- all-in

Huurtermijn:

In overleg

Parkeren:

Kosteloos op eigen terrein

Aanvaarding:

Per direct beschikbaar

Ondernemen op een TOP locatie met een uitstekende OV verbinding? Waar service en flexibiliteit hoog in het vaandel van de verhuurder staan, en dit alles in een hoogwaardig afgewerkte, representatieve omgeving? Dan heetten wij u graag welkom bij Business Centrum Gooi te Baarn! Deze recent volledig gerenoveerde en gemoderniseerde locatie ligt pal naast de op-/afrit van de A1 ter hoogte van knooppunt Eemnes. Hierdoor bent u binnen no-time in zowel Amersfoort alsmede Amsterdam en door de ligging aan de Provincialeweg N414 heeft u ook een directe verbinding met onder andere Soest, Hilversum en Nijkerk. Tijdens de spitsuren kunt u via deze N414 & de N415 gemakkelijk de hoofdwegen omzeilen en toch relatief snel de randstad aandoen.

De geïnstalleerde kantoorunits kunnen volledig Turn-Key worden opgeleverd en kennen, net als de rest van het pand, een hoogwaardige afwerking. Alle units zijn voorzien van onder andere een intercomsysteem, systeemplafonds met duurzame LED-verlichting, kabelgoten en acces tot glasvezelinternet. Daarnaast kent het pand een uitstekende isolatie en wordt het centraal verwarmd middels een nieuwe en energiezuinige gas-/cv-ketel, is het voorzien van een lift en daarmee valide-vriendelijk. Op iedere etage bevind zich een sfeervolle pantry en gescheiden sanitaire voorzieningen en wordt actuele informatie middels een Narrow-Casting presentatie weergegeven.

In de centrale hal worden uw afspraken tijdens kantooruren ontvangen door een gastvrouw welke onderdeel is van een extern serviceteam. Naast de bemanning van de receptie kunt u hier naar eigen wens ook tal van andere diensten tegen scherpe tarieven afnemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een post-centrale of kopieerservice. Ook vergaderen kunt u hier zowel kleinschalig als zeer uitgebreid. De vergaderruimtes zijn per boeking te reserveren en volledig uitgerust met allerlei moderne presetatietools.

Iedere huurder krijgt indien gewenst, een vermelding op de website met logo, korte omschrijving en een link naar uw eigen webadres. Zowel u alsmede uw afspraken kunnen ruimschoots parkeren op het eigen parkeerterrein direct aan het pand gelegen met meer dan 100 parkeerplaatsen. Slagbomen met een toegangscontrolesysteem houden onbevoegden buiten de deur.

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

 

 

Adresgegevens

Baarnsche dijk
3741LR Baarn

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer