Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Breda voor € 325,00

REAGEREN

Tramsingel, Breda

Unit:

13

Verdieping:

Begane grond

Oppervlakte:

16 m²

Huurprijs:

€ 325,- incl. servicekosten, excl. BTW.

Huurtermijn:

Flexibele huurtermijnen mogelijk

Parkeren:

Op eigen terrein tegen meerprijs à € 75,- per maand

Optioneel

24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk

Ondernemen op een plek waar de bereikbaarheid uitstekend is, maar waar u zich toch nagenoeg in hartje centrum bevindt? Dat kan! In ons kantoorgebouw aan de Tramsingel in Breda, op 5 minuten lopen van de stadskern en 2 minuten lopen vanaf de bushalte aan de Nieuwe Prinsenkade. En hoewel er vanaf deze halte een rechtstreekse buslijn naar het NS-station Breda CS gaat, is het Centraal Station ook binnen 10 loopminuten te bereiken.

De economie van Breda heeft een industrieel verleden. Vandaag de dag zijn er verschillende spelers in de voedingsmiddelenindustrie te vinden en zijn er diverse farmaceutische bedrijven, marketingbureaus en financiële instellingen. Breda is uitgegroeid tot een regionaal dienstencentrum en een centrale ontmoetingsplaats, met een sterke reputatie op het gebied van logistieke bereikbaarheid.

Ons kantoorpand aan de Tramsingel is voor de ondernemer van alle gemakken voorzien! Waarbij op de 1e plaats genoemd de 24/7 toegankelijkheid. Daarnaast is er op iedere etage een pantry en een gescheiden dames/heren toilet voor gezamenlijk gebruik. U en uw bezoekers kunnen er parkeren op eigen terrein, en mocht u tussen de middag een ontspannend wandelingetje willen maken? Dan is het fijn om te weten dat Stadspark Valkenberg en de tuinen van Kasteel Breda, zich eveneens op loopafstand bevinden.

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

 

 

Adresgegevens

Tramsingel
4814AB Breda

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer