Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Werkplek huren in Delft voor € 69,00

REAGEREN

Flexplek: Volledig verzorgde kantoorruimte Delft Whitepark

 

Gebouw Beschrijving:

Whitepark, de locatie van The Office Operators in Delft heeft ontzettend veel te bieden. Whitepark ligt direct aan afslag 9 van de A13. Deze zichtlocatie bestaat uit twee gebouwen in een groene omgeving en valt erg op door het witte exterieur. Het gebruik van grote raampartijen biedt een overvloed aan daglicht in de kantoorruimten. De betonnen gietvloeren en lichte afwerking op hoogwaardig niveau zorgen voor een prettige werkomgeving. U alleen uw laptop hoeft mee te nemen. 

Ons professioneel Service Team verwelkomt u graag in de centrale receptie. Het team neemt niet alleen uw gehele facility management uit handen, maar verzorgt bijvoorbeeld ook uw restaurantreservering of boodschappenservice.

  

Omgeving/route beschrijving:

Whitepark ligt direct aan de op- en afrit van de A13 tegenover de IKEA. Deze zichtlocatie biedt voldoende parkeergelegenheid op een eigen afgesloten parkeerterrein. Whitepark is goed bereikbaar via openbaar vervoer. Vanaf Station Delft bent u binnen 15 minuten bij onze kantoorlocatie.

Het stadscentrum van Delft is op loopafstand van Whitepark. De stad staat bekend als een broedplaats voor creativiteit, technologie en innovatie. In de binnenstad vindt u daarnaast prachtig bewaarde historie en cultuur, met grachten en monumentale panden.

Adresgegevens

Poortweg
2612PA Delft

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de werkplek

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer