Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Eindhoven voor € 500,00

REAGEREN

Emmasingel, Eindhoven
‘de Emma’

Unit:

1.3

Verdieping:

Eerste verdieping

Aantal werkplekken:

9

Huurprijs:

€ 500,- per werkplek - inclusief servicekosten, excl. BTW 

Parkeren:

Eigen parkeergarage

Toegankelijk:

24/7

Ondernemen met Allure? Dan heetten wij u graag welkom op onze nieuwste 5* locatie in Eindhoven;

Kantoorgebouw de Emma

In dit nieuwe concept gaan wij veel verder dan alleen het ontzorgen van u als ondernemer; bij ons bent u te gast! De mogelijkheden zijn eindeloos, en is er iets wat u wenst, wat nog niet in ons uitgebreide servicepakket zit? Dan streven wij ernaar om dit alsnog voor u te realiseren! Het begint al meteen bij binnenkomst; onze receptioniste begroet u vriendelijk en overhandigd uw eventuele post en gemiste telefoongesprekken. Per lift begeeft u zich naar de etage waar uw kantoorruimte gevestigd is. Uit de lift loopt u eerst nog even langs de luxueuze lounge met een barista coffee-corner voor een overheerlijk kopje koffie om mee te nemen naar kantoor. Aan het eind van de dag kijkt u er al naar uit om op 1 van de dakterrassen samen met andere huurders van het pand de dag af te sluiten met een koud biertje of glaasje wijn in de ondergaande zon.

Uw kantoorruimte, is net als alle andere kantoorruimtes voorzien van de meest moderne verlichting die u zich kunt indenken en uiteraard heeft ook u een uitstekende airco-/verwarmingssysteem en supersnel internet tot uw beschikking. Uw auto heeft u vanmorgen in de parkeergarage onder het pand geparkeerd, maar u wil toch graag ook wat bewegen vandaag. Na de vergadering waarvoor u de vergaderruimte op de begane grond heeft geboekt, gaat u dan ook graag even naar de private fitness ruimte waar u zowel met als zonder personal trainer gebruik van kan maken van alle sportfaciliteiten.

In de middag een zakelijke lunchafspraak in uw agenda. De receptioniste heeft uw afspraak al begroet en voorzien van een kopje koffie. Gelukkig hoeft u hiervoor de deur niet uit! Het restaurant op de begane grond is opgezet in samenwerking en na inspiratie met Michelenster-kok Benoit Dewitte, daar kunt u gerust met zakenrelaties plaats nemen!

Aan het einde van de dag ontvangt u een algemene uitnodiging voor een informele netwerkborrel ter afsluiting van het weekeinde. Gezellig! Het is gericht aan alle huurders die gevestigd zijn in ‘De Emma’ en u gaat hier dan ook graag naartoe.

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

 

 

Let op: de huurprijs betreft een vanaf-prijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Adresgegevens

Emmasingel
5611AZ Eindhoven

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer