Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Enschede voor € 503,00

REAGEREN

Het Compacte Kantoor verhuurt verschillende kantoorruimtes in dit mooi gelegen, modern, goed onderhouden kantoorgebouw aan de Neptunusstraat te Enschede. De kantoorruimtes worden turnkey verhuurd tegen flexibele condities en scherpe prijzen. Geen grote investeringen en veel flexibiliteit.

De kantoorruimten worden turnkey opgeleverd en zijn voorzien van vloerbedekking, systeemwanden en systeemplafonds met inbouwverlichting. De prijzen zijn all-in, dit houdt in dat de onderstaande kosten niet worden doorberekend maar in de huurprijs zijn opgenomen.

Het is al mogelijk om een volledig afgewerkte kantoorruimte (vanaf 24 m2) te betrekken voor kortere of voor langere tijd. Door onze grote mate van flexibiliteit zijn de kantoorruimtes in Enschede schaalbaar: of je nu een compacte kantoorruimte wilt voor uitsluitend jezelf, of je wilt met je hele bedrijf enkele kantoorruimtes betreden om vanuit hier verder te groeien. Bij Het Compacte Kantoor staat flexibiliteit en schaalbaarheid voorop.

De ruimtes beschikken over diverse faciliteiten waaronder:

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich aan het Capitool op 5 minuten loopafstand van het kantoorpand. Het treinstation ‘Enschede Drienerlo’ bevindt zich op 5 à 10 minuten loopafstand.

Met de auto

Met de auto is het kantoorgebouw goed bereikbaar vanaf de Rijksweg A35.

Het kantoorgebouw heeft een eigen parkeerterrein met 35 gratis parkeerplekken waarvan gebruik gemaakt kan worden. Daarnaast kan er rondom het kantoorgebouw gratis geparkeerd worden.

Iedere kantoorruimte heeft diverse UTP aansluitpunten om snel te kunnen internetten op glasvezel. Abonnementskosten voor internet gebruik zijn bij huurprijs inbegrepen.

Als huurder krijg je je eigen sleutel van het kantoorgebouw en van de kantoorruimte(s). Het kantoorgebouw is dus voor jou als huurder 24/7 toegankelijk.

Het schoonmaken van de algemene ruimtes en gangen wordt door ons verzorgd. Daarnaast worden ook regelmatig de ramen gewassen.

Het kantoorgebouw in Enschede beschikt over een moderne vergaderruimte waarin jij je klanten kan ontvangen of wekelijkse meetings kunt houden.

Adresgegevens

Neptunusstraat
7521WC Enschede

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: 1 jaar

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer