Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Enschede voor € 360,00

REAGEREN

M.H. Tromplaan, Enschede
'Villa Rozendaal'

Unit:

 1.9

Oppervlakte:

16 m²

Verdieping

Eerste verdieping

Huurprijs:

€ 360,- incl. servicekosten, excl. internet, excl. BTW.

Huurtermijn:

In overleg

Parkeren:

Beperkt op eigen terrein en in direct omgeving

Internet

€ 40,- per maand.

 

Ondernemen op een toplocatie, in hartje stad Enschede? Zowel per Openbaar Vervoer alsmede per auto goed bereikbaar en gelegen aan een groene straat met vele statige kantoorvilla’s. Op loopafstand van het Centraal Station en busstation en het horeca- en winkelgebied van de Enschedese binnenstad.

Villa Rozendaal is een statige authentieke kantoorvilla die van binnen compleet gemoderniseerd is. Recentelijk is het interieur volledig vernieuwd en aan de achterzijde van de villa is een grote uitbouw ontwikkeld. In deze uitbouw worden kantoorunits ontwikkeld dit naar verwachting medio januari 2019 zullen worden opgeleverd

Net als bij de reeds bestaande kantoorunits die in dit pand gevestigd zijn, zullen ook de huurders van het nieuwe gedeelte gebruik kunnen maken van alle faciliteiten die Villa Rozendaal te bieden heeft. Zo kunt u onder andere gebruik maken van een moderne keuken met inbouwapparatuur en zit het gebruik van de archiefruimte bij de huurprijs in begrepen.

Alle kantoorkamers zijn voorzien van een mechanische ventilatie, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen (LED-verlichting) en kabelgoten voor het wegwerken van uw databekabeling. Middels een alarminstallatie is het pand optimaal beveiligd.   Het pand is 24/7 toegankelijk. Binnen dit tijdsbestek is de receptie met postservice van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

 

Adresgegevens

M.H. Tromplaan
7511JJ Enschede

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer