Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Gouda voor € 376,00

REAGEREN

Stavorenweg, Gouda
Jupiter

Unit:

B21

Verdieping:

2

Oppervlakte:

38 m2

Huurprijs:

€ 376,- incl. servicekosten, excl. BTW.

Huurtermijn:

Flexibele huurtermijnen met een wederzijdse opzegtermijn van 1 maand

Parkeren:

Bij-huren mogelijk in overleg en op basis van beschikbaarheid

Optioneel

Glasvezel internet tegen meerprijs (ADSL Internet is standaard inbegrepen)

Kantorenpark de ‘Goudse Poort’ staat o.a. bekend om zijn uitermate gunstige ligging ten opzicht van onze Rijkswegen. Met name de aansluiting op de Rijksweg A12 geeft een directe verbinding met zowel Utrecht alsmede Den Haag. Mocht u rond de spitstijden zeker van willen zijn dat u niet in het verkeer komt te staan, dan wordt de ‘Goudse Poort’ ieder kwartier aangedaan met het de rechtstreekse busverbinding naar het NS-Station.

De betreffende locatie van deze aanbieding is een gebouw dat bestaat uit 4, aan elkaar gekoppelde kantoor-torens, welke ieder met een eigen adres zijn aangemerkt. Tegen meerprijs heeft u de mogelijkheid om op deze locatie van een vaste internetaansluiting gebruik te maken, waarbij u uw eigen IP-adres zult krijgen.

ADSL zit standaard in de huurprijs inbegrepen. Wilt u liever glasvezel internet? Dat kan! De basis is hiervoor namelijk al aangelegd. Naast dat het pand een zeer representatieve uitstraling heeft, en onder andere sfeer is verlicht met frisse LEDverlichting, is ook de binnenzijde keurig afgewerkt en recentelijk voorzien van schilderwerk en nieuwe verlichting. Verder is in het pand van diverse gemakken voorzien, waar er helaas alleen geen lift aanwezig is.

De toegankelijkheid is eindeloos; nl. 24 uur per dag, 7 dagen per week! Parkeren doen u en uw bezoekers kosteloos op eigen terrein.

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

 

 

Adresgegevens

Stavorenweg
2803PT Gouda

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: < of gelijk 3 maanden

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer