Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Hilversum voor € 2.500,00

REAGEREN

Zeverijnstraat, Hilversum
Hilversum Business Center

Unit:           

   -

Verdieping:

   Momenteel nog 1 open vloer!

Oppervlakte:  

   220 m²

Huurprijs:

   € 2.500,- ALL-IN, exclusief BTW

Huurtermijn:  

   Flexibele huurtermijnen bespreekbaar, korte opzegtermijnen mogelijk!

Parkeren:

   Kosteloos in de directe omgeving

All-in:

Nutsvoorzieningen, glasvezel-internet, schoonmaak & onderhoud pand, vergaderruimte (middels roosterplanning), service van receptioniste zoals ontvangen van uw bezoekers en postverwerking.

 

Deze 'ruimte' betreft momenteel nog één open vloer met 2 ruimtes van 40 m2 en 160 m2. Daarnaast beschikt deze ruimte over een eigen entree en opgang ruim 10 m2 welke ook geschikt is om te gebruiken als vergaderruimte. Tevens heeft deze ruimte een eigen pantry en toiletgroep en hoeft u dus niets te delen met andere huurders. Het geheel is voorzien van Glasvezel Interet! 

De ruimte kan naar wens worden in-/opgedeeld in kantoorkamers van diverse groottes. De mogelijkheden kunnen in een persoonlijke kennismaking met de verhuurder besproken worden. 

Wie wil er nou niet ondernemen op een plek, waar álles (in overleg) mogelijk is? Waar u als huurder volledig in het middelpunt staat, en waar de verhuurder en beheerder van de locatie niet alleen zegt dat hij er alles aan doet om u zo prettig mogelijk te kunnen laten werken, maar dat ook écht doet?! Juist! 

Hilversum Business Center ís zo’n plek!

Op deze locatie, die uitstekend bereikbaar is, zal het u aan niets ontbreken! Om te beginnen is er direct rondom het pand voldoende gratis parkeergelegenheid, niet alleen voor u, maar ook voor u eventuele bezoekers. Per auto bereikt u deze locatie eenvoudig via de A1/A27 of N201. Direct aan de Diependaalselaan à de Hilversumse ring gelegen bereikt u binnen 2 minuten het rijkswegennet.

Toch liever met het Openbaar Vervoer? Vanaf het Centraal Station gaat er iedere 15 minuten een directe buslijn, met een route van 10 minuten stopt de bus bij bushalte ‘Zeverijn Plantsoen’ vanaf waar het nog maar 150 mtr. lopen is.

Indien u hier een ruimte huurt, kunt u ook gebruik maken van tal van aanvullende diensten! Hierover krijgt u tijdens een vrijblijvende bezichtiging meer informatie.

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

Adresgegevens

Zeverijnstraat
1216GK Hilversum

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Openbaar
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer