Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Hilversum voor € 1.175,00

REAGEREN

Olympia, Hilversum
Bedrijventerrein ‘Arenapark’

Unit:

 1.5

Verdieping:

Eerste verdieping

Oppervlakte:

65 m2

Aantal werkplekken:

8 werkplekken

Huurprijs:

€ 1.175,- inclusief servicekosten - excl. BTW

Huurtermijn:

In overleg

Parkeren:

Eigen terrein

Een plug-and-play kantoorruimte, in een pand dat centraal is gelegen en voorzien van allerlei facilitaire gemakken en services? Dat wil iedereen!

Gelegen op het modern ontwikkelde bedrijventerrein ArenaPark, met een directe aansluiting naar de op-/afrit van de rijkswegen A27 & A1 in de richtingen Utrecht en Amsterdam. Tevens is deze locatie ook met het Openbaar Vervoer te bereiken; Op ongeveer 60 meter lopen vindt u een bushalte die u een rechtstreekse verbinding biedt met het centrum en treinstation van Hilversum.

“Plug and Play” is op deze locatie ook écht “Plug and Play”! Koffie halen bij de moderne coffeecorner, laptop openklappen en werken maar! Naast de instapklare kantoorruimtes bevinden zich op de begane grond eveneens een café/lounge ruimte en diverse vergader faciliteiten. Parkeren doet u voor de deur, en wanneer u met de fiets naar kantoor komt, kunt u deze in een fietsenstalling plaatsen.

Uiteraard is het pand voorzien van een lift, en daarmee dus ook rolstoelvriendelijk. Als huurder van één van de ruimtes in dit pand heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang. In de directe omgeving zijn diverse grote ondernemingen gevestigd waaronder Nike, NCOI Opleidingen, SONY en de Rabobank. Netwerkevents in deze regio kunnen dan ook zeer interessant zijn!

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

Adresgegevens

Olympia
1213NS Hilversum

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer