Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Nieuwerkerk aan den IJssel voor € 459,00

REAGEREN

Hoogeveenenweg, Nieuwerkerk aan den IJssel
Bedrijventerrein ‘Hoogeveenen’

Unit:

 2.10

Verdieping:

-

Oppervlakte:

25 m2

Huurprijs:

€ 459,- per maand, all-in, excl. BTW.

Huurtermijn:

Maandelijkse opzegbaar

Parkeren:

Kosteloos op eigen terrein

Flexibel huren op een uitstekend gelegen locatie? Met slechts één maand opzegtermijn kunt u op deze locatie uw kantoorruimte per direct betrekken. Vooral voor startende ondernemingen is de beginperiode spannend en soms onzeker. Hoe fijn is het dan, dat een verhuurder meedenkt en zich flexibel opstelt. Met een borgstelling van één maand, kunt u de overeenkomst maandelijks opzeggen. Ook intern verhuizen naar een kleinere of juist grotere unit is bij deze verhuurder geen enkel probleem!

Aan service en faciliteiten komt u als huurder niets te kort. Zo is het pand 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk en is er tijdens kantoor uren een bemande receptie die uw afspraken voor u ontvangt. De huurprijs betreft een ALL-IN prijs, waar naast schoonmaak en energiekosten ook het internet zit inbegrepen. Parkeergelegenheid is er kosteloos en voldoende op eigen terrein voor zowel u, als uw bezoekers.

Het pand is gevestigd op bedrijventerrein ‘Hoogeveenen’, met een zichtlocatie direct aan de rijksweg A20. Door deze situering geniet u als ondernemer op deze plek een directe verbinding met zowel Rotterdam als Utrecht. Ook omliggende grote steden als Den Haag, Zoetermeer en Goude zijn binnen maximaal 30 minuten bereikt.

Openbaar Vervoer? Dat is hier helaas iets minder goed geregeld. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 12 wandelminuten. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Rotterdam Alexander, welke met de bus in 20 minuten reistijd wordt aangedaan. Tevens vertrekken er vanaf dit punt ook andere buslijnen in de richtingen Rotterdam Centraal en Gouda.

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

 

 

Adresgegevens

Hoogeveenenweg
2913LV Nieuwerkerk aan den IJssel

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: < of gelijk 3 maanden

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer