Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Rotterdam voor € 749,00

REAGEREN

Betreft:

Het kantoorgebouw Marten Meesweg 8-10 ondergaat een totale metamorfose. Het object zal worden verbouwd tot de nieuwste oVVice vestiging. Na Arnhem is dit de tweede oVVice locatie die zal openen. oVVice is een nieuw kantoorconcept geënt op het Nieuwe Werken in een Nieuwe Wereld. In deze ‘nieuwe’ wereld draait het om een persoonlijke benadering. oVVice is een fijne en inspirerende plek waar mensen met plezier werken en elkaar ontmoeten. Een dynamische omgeving waarbij sociale interactie de basis is. Deze interactie vindt plaats in het sociale hart.oVVice biedt organisaties een werkplek die een-op-een aansluit op hun fysieke ruimtebehoefte. In een gastvrije omgeving waar iedereen zich happy voelt. Daarom heeft elke locatie zijn eigen servicegerichte kantoorbutler. Het ontzorgen van klanten middels het leveren van totaaloplossingen zit in het DNA van oVVice en komt overal in terug. Zowel in de faciliteiten als de diverse abonnementen.

Werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat huren?
U huurt hier een werkplek, kantoorkamer vanaf 20 m2 of kantoorruimte op maat tot 4.000 m2. Kortom, voor iedereen is er geschikte kantoorruimte te huur in dit kantoorgebouw in Rotterdam.

Kenmerken voor deze nieuwe oVVice locatie zijn: 
- Dynamische centrumlocatie in Rotterdam-Alexandrium;- Perfecte bereikbaarheid;- Loopafstand van het station Rotterdam Alexandrium (ca. 100 m);- Ruime eigen parkeervoorzieningen;- Ingerichte werkplekken vanaf (1-100 werkplekken);- Maatwerkontwerp;- Flexibele huurtermijnen;- Gedeelde vergaderfaciliteiten;- Goed gastheerschap;- Lunch & warme restauratieve voorzieningen;- Ruim sociaal hart;- Unieke look & feel;- Local supporting;- Partnerships.

Als member van oVVice krijgen klanten tevens de mogelijkheid om gratis het sociale hart en club gedeelte in de overige vestiging te gebruiken op basis van “fair use”. Hier kan een werkplek gereserveerd worden om de tijd te overbruggen of er kunnen vergaderingen ingepland worden in een van de meetingrooms.oVVice organiseert op zeer regelmatige basis diverse events, borrels en andere activiteiten voor haar members. Denk hierbij aan een theme-breakfast, een informele borrel of een gezamenlijke bootcampsessie. Dit alles om het delen van kennis en kunde te stimuleren en faciliteren, op deze manier probeert oVVice binnen de vestigingen een katalysator te zijn om de onderlinge business te stimuleren.

Ligging en bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw ligt direct aan rijksweg A20 (Rotterdam-Gouda) en is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. Het perron van het NS intercitystation Alexander ligt op circa 100 meter schuin tegenover het kantoorgebouw. Dit NS-station biedt een frequente verbinding naar Rotterdam CS, Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Naast het NS-station bevindt zich metrostation Alexander met een directe verbinding naar Rotterdam Centrum alsmede het busstation Alexander. Op nog geen 200 m ligt winkelcentrum Alexandrium.

Parkeren:
In totaal zijn er ca. 120 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Vooruitstrevende digitale mogelijkheden:
Wanneer u huurder bent binnen dit kantoorconcept, krijgt u maandelijks een percentage van de huurprijs uitbetaald in credits. Middels een speciale applicatie is het mogelijk om vergaderruimte te reserveren en/of eten en drinken te bestellen en vervolgens te betalen met deze opgebouwde credits. Ideaal voor het ontmoeten van collega-ondernemers aangezien deze credits geldig zijn bij alle vestigingen van het kantoorconcept!

Bedrijfsrestaurant, vergaderruimte en bemande receptie:
Hoogwaardige voorzieningen en services zijn volop aanwezig in dit moderne kantoorgebouw in Rotterdam Alexander. Een bedrijfsrestaurant, vergaderruimte, lounges en pantry vindt u binnen de muren van dit kantoor. De receptie ondersteunt u met secretariële diensten, daarnaast wordt de lunch voor u geregeld. 

Adresgegevens

Marten Meesweg
3068AV Rotterdam

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer