Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Schijndel voor € 415,00

REAGEREN

Madame Curieweg, Schijndel

Bedrijvenhotel de Groene Kantoortuin

Unit:

B108

Verdieping:

1e verdieping

Oppervlakte:

39 m2

Huurprijs:

€ 415,- all-in

Huurtermijn:

In overleg

Parkeren:

Kosteloos, direct omgeving

Toegang:

24 uur per dag, 7 dagen per week

Duurzaam ondernemen op een zeer centraal gelegen locatie? Dan moet u híer zijn!

Bedrijvenhotel de Groene Kantoortuin is gevestigd op industrieterrein ‘Duin II’, gelegen aan de Zuid Oost zijde van Schijndel, met een goede verbinding naar de op-/afrit van de rijksweg A50, via de provinciale weg N622.

Het pand is recentelijk sterk verduurzaamd: Zonnepanelen, LED-verlichting, warmtepomp, lemen muren en laadpalen voor hybride auto’s. Er is een gemeenschappelijke keuken, een separate heren-/dames toilet, doucheruimte en een invalidetoilet. Iedere unit heeft een eigen alarminstallatie die apart is in te stellen en het gehele pand is voorzien van airco.

De units variëren van klein naar groot en van een échte kantoorkamer tot aan een creatieve werkruimte waarin u prima een atelier of laboratorium zou kunnen vestigen. Onder de ondernemers heerst er een informele en flexibele sfeer.

Helaas is de verbinding met het Openbaar Vervoer hier naartoe wat aan de matige kant, daarin tegen is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid wanneer u met de auto komt. Toch met het OV? Vanaf ’s-Hertogenbosch CS vertrekt er iedere 30 minuten een rechtstreekse buslijn naar Schijndel met een reistijd van 42 minuten.

De genoemde huurprijzen zijn inclusief servicekosten. In de servicekosten zit onder andere in begrepen; het gebruik van glasvezel internet, energie & waterverbruik, afvalverwerking, schoonmaken van de algemene ruimten en de aansluiting op de alarmcentrale.

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

 

 

Adresgegevens

Madame Curieweg
5482TL Schijndel

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Internettoegang:
Pantry:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer