Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Utrecht voor € 750,00

REAGEREN

Atoomweg, Utrecht
Bedrijventerrein de Lage Weide

Unit:

 0.10

Verdieping:

Begane grond

Aantal m²/werkplekken:

37 m² / 3 werkplekken

Huurprijs:

€ 750,- per maand, excl. BTW

Huurtermijn:

In overleg

Parkeren:

Op eigen terrein tegen meerprijs à € 50,-

Centraal gelegen, op bedrijventerrein ‘de Lage Weide’ te Utrecht, beschikken wij over diverse kantoorunits gevestigd in een gezamenlijk businesscenter. In dit businesscenter kunt u naast het huren van een eigen kantoorruimte, via een lidmaatschap ook gebruik maken van een legio aan aanvullende diensten en services.

De Atoomweg en diens bedrijventerrein is vooral populair vanwege zijn centrale ligging. Pal aan de rijksweg A2 met een nagenoeg directe aansluiting op de rijkswegen A12, A27 & A28 via de bekende knooppunten als Rijnsweerd-Noord, Lunetten en Papendorp. Ook via het Openbaar Vervoer staat u vanaf het Centraal Station binnen een kwartiertje op de stoep van uw kantoor.

Van al onze locaties in Nederland, was deze locatie ooit onze eerste. Recentelijk is deze vestiging geheel gemoderniseerd en opgetrokken in de hippe look&feel style van onze andere vestigingen o.a. in Amsterdam en Amersfoort.

Het gebouw bestaat uit 3 bouwlagen met in totaal circa 200 werkplekken. Op dit moment zijn er ongeveer 30 bedrijven die zich hier huisvesten. Krap? Welnee! Er zijn maar liefst 15 grotere en kleinere vergaderzalen beschikbaar, diverse coffee corners, een grote centrale lunchgelegenheid en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein!

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

 

 

Adresgegevens

Atoomweg
3542AB Utrecht

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer