Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Venlo voor € 520,00

REAGEREN

Noorderpoort, Venlo
Bedrijventerrein Noorderpoort

Unit:

 0.2

Verdieping:

Begane grond

Werkplekken

4 werkplekken

Huurprijs:

€ 520,- per maand incl. servicekosten, excl. BTW.

Huurtermijn:

Vanaf 3 maanden

Parkeren:

Optioneel op eigen terrein

Gelegen op bedrijventerrein Noorderpoort, is dit strak vormgegeven pand met moderne ontvangsthal, een zéér representatieve locatie voor uw onderneming! Deze huisvestingslocatie is populair bij zowel de lokale ondernemers alsmede de internationals. Het concept ‘smart-office‘ krijgt hier een hele nieuwe betekenis; plug & play opleveringsniveau, met alle gemakken en voorzieningen in één overzichtelijke all-in huurprijs!

Business Center Noorderpoort kent 3 bouwlagen (2 verdiepingen), waarbij onze smart-offices op deze locatie zijn gelegen op de begane grond. Het pand is 24/7 toegankelijk en voorzien van diverse moderne gemakken waaronder glasvezel internet en uiteraard een lift dat het geheel ook rolstoelvriendelijk maakt. Tevens zijn er ruim voldoende vergader en parkeerfaciliteiten aanwezig.

Nu we het toch over parkeren hebben: Wist u dat de bereikbaarheid van Noorderpoort optimaal genoemd mag worden? Aan de Noordzijde van Venlo ligt het bedrijventerrein namelijk op steenworp afstand van de op-/afrit van en naar de rijksweg A67 en de provinciale weg N271. Wanneer u de A67 oprijdt, bent u binnen slechts 3 minuten bij knooppunt Zaanderheiken dat u de verbinding geeft met de A73. Tevens is Venlo ook slechts 5 minuten verwijderd van de Duitse grens, waar u binnen 30 minuten rijden grote steden als Duisburg, Krefeld, Düsseldorf en natuurlijk dan ook Düsseldorf Flughafen bereikt.

Ook met het OV is de bereikbaarheid uitstekend! De bushalte ligt op 1 minuut lopen, waar vanaf u vervolgens binnen 10 minuten op het Centraal trein-/busstation van Venlo staat.

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

 

 

Adresgegevens

Noorderpoort
5916PJ Venlo

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer