Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Vught voor € 600,00

REAGEREN

Novalis Flex-Office
De kantoorruimte is gelegen in een multifunctioneel bedrijfscomplex, Novalis Flex-Office. Bij Novalis kunt u met maximale flexibiliteit een trainings-. vergader-, presentatie-, coach-, of kantoorruimte reserveren. Ook een zakelijke receptie in de sfeervolle serre verzorgen wij graag voor u.

Kantoorruimte
De kantoorruimte is volledig gemeubilleerd en voorzien van alle moderne faciliteiten zoals een gratis glasvezel internetverbinding, gratis print- en scanservice (tot max 10 stuks), topkoeling en een ruime hoeveelheid daglicht toetreding. Bovendien is de ruimte inclusief schoonmaakservice en afvalverwerking.

Huurtermijn
De kantoorruimten van Novalis Flex-Office zijn zowel flexibel als vast te huur. Dit betekent dat u ervoor kunt kiezen het kantoor per dag te reserveren, of een huurcontract af te sluiten voor een nóg scherper tarief. De minimale huurtermijn voor een contract bedraagt 12 maanden, met dit contract betaalt u slechts €600 per maand. Per dag bedragen de kosten voor een kantoorruimte €60.

Bereikbaarheid
Novalis Flex-Office is gesitueerd te Vught, centraal gelegen tussen de steden 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Tilburg, nabij de A2 en N65. Tevens goed bereikbaar met openbaar vervoer en voorzien van gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Adresgegevens

Industrieweg
5262GJ Vught

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer