Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Woerden voor € 340,00

REAGEREN

Op een zeer representatieve zichtlocatie, langs de drukke en centrale entree naar Woerden (Europabaan), en op circa 5 minuten loopafstand van het NS-station Woerden, gelegen kantoor-/vergaderruimte op de eerste verdieping, met ruime gezamenlijke parkeergelegenheid.

Door de ligging nabij de afrit Woerden (A12) is de bereikbaarheid per (vracht)auto bijzonder goed te noemen. Vanaf het NS-station Woerden wordt er maximaal 5 maal per uur een busverbinding (lijn 104) onderhouden met een halte op loopafstand. Op eigen terrein zijn de parkeermogelijkheden zeer goed middels 19 gezamenlijke parkeerplaatsen.

Op dit kleinschalige bedrijventerrein Wulverhorst bevinden zich diverse grootschalige en perifere detailhandelsvestigingen en kantorengebruikers zoals Tulp keukens, Slaapwereld, Kwik-Fit, Zwerfkei, Mc Partners, Accountable en Paperworks.

Momenteel zijn er 4 kantoorkamers op de verdieping voor de verhuur beschikbaar. Op basis van NEN2580 is de verhuurbare vloeroppervlakte als volgt:

circa 136 m² showroom/kantoorruimte en circa 30 m² toeslag algemene en gezamenlijke ruimtes.

Omschrijving showroom/kantoorruimte

1e verdieping: Via de ruime entree op de begane grond gaat men via het trappenhuis naar de gezamenlijke gangzone op de verdieping. Vanuit de gangzone zijn de vier kamers te bereiken alsmede gezamenlijke toiletruimtes en pantry. De kamers zijn riant en hebben een oppervlakte van respectievelijk: 24, 38 en 51 m². De plafondhoogte van de verdieping is ca. 2,6 meter.

Voorzieningen
• systeemplafonds met inbouw TL- verlichting;
• huidige vloerbedekking;
• systeemscheidingswand tussen 2 grote kamers (wordt op wens verwijderd);
• radiatoren;
• kabelgoten voorzien van WCD’s en databekabeling;
• uitval zonneschermen;
• 1 kamer voorzien van lichtkoepel;
• gezamenlijke toiletruimtes;
• gezamenlijke pantry voorzien van: onder- en bovenkasten, koelkast en vaatwasser.

Algemene informatie object

Parkeren
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, 19 gezamenlijke parkeerplaatsen.

Bestemming
Conform het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Middelland en Honthorst heeft de locatie de bestemming “Gemengd”. Daarmee zijn de gronden bestemd voor vrijwel alle activiteiten, te weten: bedrijven, bedrijfsgebonden kantoren, productiegebonden detailhandel ondergeschikt aan de bedrijfsfunctie, overheids-, medische, onderwijs, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke en vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen, alsmede voorzieningen ten behoeve van kinderdagverblijven, kinderopvang, sport en recreatie, cultuur en ontspanning en detailhandel in volumineuze goederen. Vanwege het overgangsrecht is de bestemming van kantoor toegestaan.

Voorwaarden en condities

Huurprijs
All-in huurprijs van € 1.350,- per maand, te vermeederen met BTW. Het nutsverbruik en periodiek onderhoud van alle aanwezige installaties is in de huur begrepen.

Deelverhuur per kamer is bespreekbaar, waarbij een huurprijs van € 80 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW zal worden gehanteerd. In overleg dient een voorschot servicekosten vastgesteld te worden.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek).

Huurtermijn
Tenminste 1 jaar met wederzijdse verlengingsmogelijkheden.

Adresgegevens

Jaap Bijzerweg
3446CR Woerden

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer