Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in Zwolle voor € 1.000,00

REAGEREN

Rijnlaan, Zwolle

Unit:

 107 & 108

Verdieping:

 -

Oppervlakte:

 40 m²

Werkplekken:

 4 + 1

Huurprijs:

 € 1.000.- per maand excl. BTW

Een representatieve entree en een gedeelde lunchruimte, 24/7 toegang en parkeren op eigen terrein.  

Waarom zou je gaan werken in Zwolle?

Zwolle is een bruisende, veelzijdige Hanzestad en thuishaven van 125.000 inwoners. De geest van samenwerking, in combinatie met de gunstige ligging, draagt bij aan de groei die Zwolle nog steeds doormaakt.  Het aantal inwoners zal de komende jaren nog stijgen tot circa 140.000. De bedrijvigheid en het onderwijs groeien. Het historisch centrum, het aantrekkelijke woonklimaat, de gunstige ligging (binnen een uur reizen van de randstad)  en het culturele aanbod trekken steeds meer bezoekers en inwoners uit het hele land.

Zwolle kenmerkt zich door haar gunstige geografische ligging; zowel regionaal, landelijk als euregionaal. Daarom is de stad een perfecte vestigingslocatie voor ondernemers. Zwolle vormt een druk knooppunt van snelwegen, straten, spoorrails en andere verkeersstromen. Maar ook met de fiets en zelfs via het water is de stad uitstekend te bereiken!

Door de ligging pal aan de A28 is Zwolle perfect bereikbaar met de auto. Voor bedrijven is dit een absolute pré. Voor het personeel, voor leveranciers, voor de eigen distributie en uiteraard voor de bezoekers. Zwolle is buitengewoon goed bereikbaar over weg en spoor. Op station Zwolle stappen per dag maar liefst 80.000 OV-reizigers in, uit of over. En dat aantal groeit naar verwachting in 2030 naar 100.000.

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes van verschillende oppervlakten en daarbij behorende huurprijzen. Voor een compleet overzicht van de beschikbare ruimten kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 - 273 2334

 

 

Adresgegevens

Rijnlaan
8032JZ Zwolle

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer