Voor slechts € 7,95 staat uw kantoorruimte ook op deze website DIRECT PLAATSEN
FAQ Contact

Kantoorruimte huren in 's-Gravenhage voor € 450,00

REAGEREN

Dit prettige business center biedt ruime mogelijkheden én met flexibele condities. Er worden 'Full-Service'kantoorunit aangeboden, inclusief meubilair, snel internet en telefoon. Het business center kent een informele zakelijke sfeer en heeft een vast aanspreekpunt achter de receptie. In de modern ingerichte lounge vindt u de receptie, een koffiehoek en een pantry. U kunt kosteloos gebruik maken van de standaard dienstverlening, waaronder de ontvangst en het doorverwijzen van bezoek, parkeren op de eigen parkeerplaatsen, beveiliging, de servicekosten en de schoonmaak van de algemene ruimtes. 

Tevens kunt u gebruik maken van de telefoon- en postservice.

Er zijn diverse spreek- en vergaderruimtes aanwezig die voorzien zijn van alle benodigde faciliteiten en audiovisuele hulpmiddelen. Deze locatie heeft een lift en is rolstoelvriendelijk.

Bedrijven die actief zijn binnen de zakelijke dienstverlening en de zorg zijn ruim vertegenwoordigd binnen dit business center.

Wilt u nog geen kantoor maar wel beschikken over een zakelijk kantooradres inclusief alle professionele faciliteiten? Dan is een flexplek of een virtueel kantoor wellicht de oplossing voor u. 

U vindt het Escamp business center op de Platinaweg 25 aan de rand van bedrijfsterrein Zichtenburg, centraal gelegen achter het Haga/Leyenburg ziekenhuis en vlakbij de uitvalswegen richting Delft en het Westland (A4 en N211). De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 

Adresgegevens

Platinaweg
2544EZ 's-Gravenhage

Bel ons

085 2732 334

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Receptiefunctie:
Internettoegang:
Pantry:
Openbaar vervoer:
Gemeubileerd / gestoffeerd:Gemeubileerd en gestoffeerd
Parkeergelegenheid:Eigen terrein
Minimale huurtermijn: 6 maanden

Stel uw vraag aan de verhuurder

Wilt u bezichtigen of heeft u een vraag? Reageren is vrijblijvend en kosteloos.

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Uw bericht:

Development: W3Company | Algemene voorwaarden | Disclaimer